Certum-viestintärahoitus

Uusi käänteentekevä osamaksurahoitus pk-yritysten markkinointi- ja viestintähankkeisiin

Pk-yrityksille on nyt tarjolla uusi rahoitusmalli liiketoimintansa kehittämiseen ja markkinointiin. Yritys voi toteuttaa viestintähankkeensa ja jakaa siitä koituvat kustannukset osamaksueriin.

Certum-viestintärahoitus on joustava ja yrityskohtainen rahoituspalvelu viestintäratkaisujen hankkimiseen. Viestintärahoituksen avulla yritys voi tehdä riittävän panostuksen markkinointiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

Mahdollisuus panostaa

Markkinointi on ainoa tie yrityksen menestymiseen. Yrityksen pitää olla näkyvästi esillä siellä, missä asiakkaatkin ovat. Heikkoina aikoina suomalaiset yritykset ovat ensimmäiseksi tinkineet markkinoinnistaan. Tänä päivänä pankit ja muut rahoittajat ovat heikentäneet yritysrahoitusta, joten tämä on yksi keino, miten pk-yritykset voivat toimia. Erityisesti nykysuhdanteen aikana viestintärahoitus tarjoaa pk-yrityksille mahdollisuuden pärjätä.

Certum-viestintärahoituksen takana ovat pirkanmaalainen mainostoimisto TMP Advertising Oy, pirkanmaalainen tilitoimisto Certum Accounting Oy ja helsinkiläinen verkkopalveluja tuottava Avenis Oy.

Pk-yritys voi tilata TMP Advertisingilta esimerkiksi 10 000 euron markkinointipaketin, johon Avenis tuottaa verkkopalvelut ja Certum järjestää rahoituksen.

Viestintärahoitus on saatavilla vain TMP Advertisingin ja sen teamin saamiin toimeksiantoihin. Toimeksianto voidaan yrityskohtaisesti sopia laskutettavaksi esim. neljässä erässä tai vaihtoehtoisesti voidaan sopia minimikuukausierästä ja jäännösarvosta. Rahoituksen voi myös maksaa pois koska tahansa. Rahoitus vaatii Certumin luottopäätöksen.

Lue lisää Certumin laajasta palvelutarjonnasta osoitteesta www.certum.fi