Palvelut

Tuotamme laadukasta ja asiakkaiden tarpeita vastaavaa markkinointimateriaalia yli 25 vuoden kokemuksella. Vahva tekniikan tuntemuksemme säästää asiakkaidemme aikaa ja helpottaa pitkäjänteisen yhteistyön tekemistä.

Syvennymme aidosti asiakkaamme tarpeisiin ja tarjoamme kasvua luovat ratkaisut suurista kokonaisuuksista yksittäisiin toteutuksiin. Autamme löytämään yrityksesi vahvuudet ja viestittämään niistä kullekin kohderyhmälle tehokkaimmin keinoin.
Jokainen yksilöllinen toteutus perustuu asiakkaidemme markkinointiviestinnän strategisiin tavoitteisiin.

Mitä markkinointipalveluita saat:

Brändistrategia ja yritysidentiteetti

Asiakkaiden liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen on lähtökohta onnistuneeseen brändisuunnitteluun. Erilaisilla analyyseillä saadaan tärkeää tietoa tulevaa ennakkobrändäystä ja varsinaista tuotebrändäystä varten.

Lue lisää brändistrategioista

Sulje

Brandbook ja graafinen suunnittelu

Brandbook on yrityksen toimintastrategian mukainen visuaalinen identitteetti.
Kirjassa kerrotaan yritykselle luodun visuaalisen ilmeen mukainen elementtien käyttö kaikessa yrityksen viestinnässä.

Lue lisää Brandbook ja graafinen suunnittelu -sivulta

Sulje

Markkinointisuunnitelmat ja -kampanjat

Hyvin suunniteltu markkinointi tuo tuntuvia tuloksia ja kirkastaa yrityksen brandia.
Kampanjat ja lanseeraukset perustuvat täsmälliseen kohdentamiseen ja huolelliseen sisällön tuottamiseen sekä budjetointiin.

Lue lisää markkinointisuunnitelmista ja -kampanjoista

Sulje

Mainokset

Suunnitellaan luovaa ja oivaltavaa mainontaa. Selvitämme, missä ja miten juuri Sinun yrityksesi viesti erottuu edukseen.

Lue lisää Mainokset -sivulta

Sulje

Tuotteistukset

Tuotteistukseen kuuluu Branbookissa määriteltyjen elementtien mukaisesti painotuotteet kuten esitteet, asiakaslehdet ja lehtimainonta, presentaatiot valokuvat, videot ja digitaalinen viestintä: verkkosivut, ja sähköiset asiakaskirjeet. Huolellisen konseptisuunnittelun ja sisällöntuotannon ansiosta tuotettu materiaali on erottuvaa ja asiakastasi puhuttelevaa.

Lue lisää tuotteistuksesta

Sulje

Konsepti- ja tekstisuunnittelu, sisällöntuotanto

Toimivan viestinnän pohjana on suunnitelma, joka sisältää kokonaisuuden suunnittelusta toteutukseen. Konsepti- ja tekstisuunnittelussa palvelulle tai tuotteelle luodaan kohderyhmän mukainen malli sekä huomioidaan toteutustekniikan lisäksi käyttäjät ja asiakkaan liiketoiminnan ydin. Nykyiset monimuotoiset julkaisukanavat asettavat sisällöntuotannolle uudenlaiset vaatimukset.

Lue lisää Konsepti- ja tekstisuunnittelu, sisällöntuotanto -sivulta

Sulje

Verkkosivut ja -ratkaisut

Vaativimmat verkkoliiketoimintaan kuuluvat projektit toteutamme pääsääntöisesti eZ Publish -julkaisujärjestelmällä, yhteistyössä teamimme erityisosaajan Avenis Oy:n kanssa, joka on tuotteistanut Avenis eZ ja Avenis Oiva ratkaisut joustavaan ja laadukkaaseen sivustototeutukseen. Oiva on kevyt perussivusto ja Avenis eZ soveltuu vaativiin ratkaisuihin asiakkaan tarpeiden mukaisin lisäosin.

Lue lisää Verkkosivut ja -ratkaisut -sivulta tai Avenis Oy:n sivuilta: www.avenis.fi

Sulje

Painotuotteet

Painotuotteita, kuten esitteitä, asiakas- ja henkilöstölehtiä, suurkuvia ja mainoksia, olemme suunnitelleet asiakkaiden visuaalisten identiteettien mukaisesti jo vuodesta 1989.

Lue lisää Painotuotteet -sivulta

Sulje

Valokuvaus ja videotuotanto

Valo- ja videokuvauksista kokemusta on kertynyt yhteensä yli 35 vuoden ajalta. Laadukkaat valokuvat ovat merkittävässä osassa yritysviestintää sekä silloin pitkäikäinen ja kannattava investointi. Vaativan tason kuvankäsittelyt ja kuvamanipulaatiot ovat meille myös tuttuja. Videotuotantopalveluumme kuuluvat konseptisuunnittelu, käsikirjoitukset, kuvaukset, editointipalvelut sekä julkaisuun liittyvät toimenpiteet esim. YouTube-kanavaan laiton.

Lue lisää Valokuvaus ja videotuotanto -sivulta

Sulje