Verkkosivut ja -ratkaisut

Verkkoliiketoiminnan osuus B2B-markkinoinnin maailmassa kasvaa jatkuvasti. Nykypäivän ostaja etsii tarvitsemansa verkosta. Siksi on tullut aika kysyä, vastaako yrityksesi tähän tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Kehitämme organisaatiosi toimintaa tehostavia sovelluksia ja luomme sisältöä, joka ylittää asiakkaasi odotukset. Samalla autamme yritystäsi hankkimaan uusia asiakkaita. Työmme lähtökohtia ovat perusteellinen sisältösuunnittelu, myyntiä aidosti tukevien toiminnallisuuksien kehittäminen ja oikeat jakelutiet. Olennainen osa verkkoliiketoimintaa on sosiaalisen median hyödyntäminen. Meiltä saat kaiken tämän, suunnittelusta tekniseen toteutukseen.

Hyvä sivusto on enemmän kuin yrityksen kallis käyntikortti tai digitaalinen katalogi: se on työkalu, jolla tehdään tulosta ja parannetaan kilpailukykyä.

Alusta www-sivuille valitaan lähtökohtana asiakkaan liiketoiminnan tarpeet. Toteutamme verkkoratkaisuja pienemmistä www-sivustoista laajoihin ja monikielisiin, julkaisujärjestelmän päällä pyöriviin www-sivustoihin. Tällöin oikeastaan voidaankin puhua ennemmin verkkopalveluista.

Vaativimmat verkkoliiketoimintaan kuuluvat projektit toteutamme pääsääntöisesti eZ Publish -julkaisujärjestelmällä, yhteistyössä teamimme erityisosaajan Avenis Oy:n kanssa, joka on tuotteistanut Avenis eZ ja Avenis Oiva ratkaisut joustavaan ja laadukkaaseen sivustototeutukseen. Oiva on kevyt perussivusto ja Avenis eZ soveltuu vaativiin ratkaisuihin asiakkaan tarpeiden mukaisin lisäosin. 

eZ Publish-julkaisujärjestelmä on kokonaistehokkuudeltaan erinomaine ratkaisu, sillä sama julkaisujärjestelmä soveltuu kotisivujen, verkkokaupan, extranetin, intranetin, uutiskirjeiden ja monen muun palvelun pohjana olevaksi alustaksi.

Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme yksittäiset esitykset, videot, bannerimainokset ja räätälöidyt sivupäivitykset. Keskitetty tuotanto tarkoittaa kustannussäästöä ja nopeampaa palvelua.

kuvitus_web