Valokuvaus ja videotuotanto

Suunnitteletko uutta palvelua vai oletko luomassa innovatiivista tuotetta? Haetko uutta kuvakulmaa jolla teet mieleenpainuvan ja lähtemättömän vaikutuksen? Syvennymme aidosti yrityksesi brändiin ja identiteettiin kun suunnittelemme ja toteutamme valo- ja videokuvaustuotannot, yli 35 vuoden kokemuksella.

Kuvallinen viestintä on tärkeä osa yritysviestintää

Valokuvat ovat hyvin toteutettuina viestinnän vahvimpia tarinankertojia. Valokuvatuotannon tavoitteena on herättää kohderyhmän kiinnostus ja vakuuttaa osaamisesta sekä jäädä pysyvästi mieleen. Valokuvan yksilöllinen viesti erottuu edukseen ja auttaa vahvistamaan yrityksenne kokonaisidentiteettiä.
Laadukkaat ja ajattomat valokuvat ovat merkittävässä osassa yritysviestintää sekä silloin pitkäikäinen ja kannattava investointi. Hyvän valokuvan tunnistaa siitä, että se sopii hyvin erilaisiin viestintämateriaaleihin kaikkiin markkinoinnin tarpeisiin.

Kustannustehokkuutta saat kun videotuotannon yhteydessä otetaan myös valokuvia eri viestintämateriaaleja varten.

Kuvankäsittelypalvelut osana valokuvatuotantoa

Kuvien muokkaaminen on kiinteä osa digitaalista valokuvatuotantoa. Ennen valokuvat kehitettiin ja niitä muokattiin pimiössä, mutta tänä päivänä pimiön on korvannut kuvankäsittelyohjelmat. Peruskuvankäsittelyä tehdään käytännössä jokaiselle valokuvalle jo siinä vaiheessa kun se ladataan kamerasta tietokoneelle. Kuvan valotusta ja värejä säädetään vastaamaan aiemmin taltioitua todellisuutta, tämä riippumatta siitä oliko kyseessä sitten henkilö-, mainos- tai tuotekuva.
Vaativamman tason kuvankäsittelyä tehdään useimmin mainos- ja tuotekuville kun halutaan korostaa tai poistaa kuvan eri osa-alueita. Tyypillisemmin tästä on kyse kun tuotekuvista poistetaan tausta ja korvataan se toisella tai kun mainoskuvasta poistetaan jokin häiritsevä tekijä kuten esimerkiksi taustalla olevat tikapuut.
Kuvankäsittelypalveluita pyydetään ja tarvitaan usein myös silloin kun vanhoja valokuvia täytyy restauroida. Vanhoissa valokuvissa on usein taitoksia, naarmuja  ja muita korjattavia kohtia tai ne voivat olla haalistuneita. Tällöin vanhat valokuvat digitoidaan ja niiden virheet korjataan kuvankäsittelyn keinoin, useimmiten kuvat saadaan vastaamaan alkuperäistä loistoaan.

Käsittelemme kuvat ammattitaidolla peruskuvankäsittelystä aina vaativan tason mainoskuvankäsittelyyn.

Valokuvaustuotantoomme kuuluvat:

  • Lehti-, tapahtuma- ja henkilökuvaukset
  • Tuote- ja mainoskuvaukset
  • Kuvankäsittelypalvelut

Videotuotanto on äärimmäisen monipuolinen tapa esitellä ja markkinoida osaamistasi sekä tuotteitasi

Laadukas ja onnistunut videotuotanto toimii yritysviestinnän tukena sekä myynnin apuna verkkomarkkinoinnissa ja myyntimiehen apuna maailmalla.
Konseptisuunnittelu, käsikirjoitus, kuvaukset ja videoeditointi sekä jälkikäsittely ja julkaisu – näistä osa-alueista videotuotanto koostuu riippumatta siitä onko kyseessä tuote- vai yritysvideo. Jokainen projekti ja aihe on ainutlaatuinen, joten suunnittelun lähtökohdat määritellään aina tapauskohtaisesti. Yksilöllinen suunnittelu takaa kustannustehokkuuden sekä myös laadukkaan ja persoonallisen lopputuloksen. Teemme videotuotannon toteutuksia yksittäisistä osa-alueista kokonaisvaltaisiin tuotantoprojekteihin. Toteutamme tarvittaessa konseptisuunnitelman ja käsikirjoituksen tuotantoosi tai vaihtoehtoisesti jos sinulla on valmiiksi kuvattu videomateriaali niin sen editointi, jälkituotanto ja masterointi ei ole ongelma.
Videotuotanto on nykyisin oleellinen osa yrityksen digitaalista viestintää, oli kyseessä koulutus-, tuote- tai yritysvideo. Videot tuovat lisää näkyvyyttä verkkosivuilla sekä muissa eri sähköisissä medioissa ja niillä on myös kasvava merkitys verkkopalveluiden hakukonelöydettävyyden kannalta.

Kun sivustosi kävijät käyvät useammalla sivulla ja viettävät enemmän aikaa sivustolla, niin sillä on positiivinen vaikutus hakukonelöydettävyyteen. Hakukoneet seuraavat miten kiinnostava sivusto on vierailijoiden käyttäytymisen perusteella ja nostaa ne sivustot korkeammalle mitkä se tulkitsee kiinnostavimmiksi kyseisiin hakuihin. Sivustolle tehdyt hyvin lyhyet vierailut heikentävät sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa kun taas pidemmät vierailut osoittavat että sivusto kiinnostaa kävijöitä ja on hakukoneiden näkökulmasta hyvä kohde jonne kävijäliikennettä kannattaa ohjata.
Luonnollisesti pitkäkestoiset vierailut johtavat usein myös tilauksiin tai muuhun aktiivisempaan vuorovaikutukseen sivuston omistajan kanssa, eli videotuotantoihin ja kävijän viihtyvyyteen sivustolla kannattaa panostaa.

Toteutamme vaativatkin videotuotantopalvelut yli 35 vuoden ammattitaidolla.

Tarvitsen videon – kuinka toimin?

Aloita esittämällä avainkysymys: mihin tarkoitukseen tuotanto on tarkoitettu ja mikä on sen kohdeyleisö?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopivin julkaisukanava sekä toteutusvaihtoehto. Kattavan kokemuksen kautta tiedämme, millaisilla keinoilla saat viestisi parhaiten näkyviin. Kun tehokkain ratkaisumalli on löydetty, sovitaan aikatauluista ja projektin konseptisuunnittelu.

Sulje

Miten tuotanto etenee aloitusvaiheen jälkeen?

Teemme projektin konseptisuunnitelman perusteella käsikirjoituksen, jossa huomioidaan yksilölliset piirteet ja erityistoiveet. Yhteistyössä viimeistellyn käsikirjoituksen valmistuttua sovitaan kuvauskohteet ja -päivät. Tuotanto toteutetaan ja kuvataan sovitun aikataulun mukaisesti.

Kuvausten jälkeen videosta tehdään käsikirjoituksen perusteella esikooste, joka käydään läpi ja toteutetaan mahdolliset muutokset. Video editoidaan lopulliseen muotoonsa ja jälkituotannossa siihen lisätään kaikki sovitut mausteet: efektit, grafiikat, tekstit, musiikki, spiikki jne.

Vielä ennen julkaisua tehdään tarvittavat muutokset ja lopuksi tuotanto masteroidaan julkaistavaksi.

Sulje

Entä videon julkaisu?

Julkaisukanava voi olla esimerkiksi verkkosivut, YouTube ja sosiaalinen media tai yhdistelmä näistä kaikista mahdollisimman suuren huomion ja mainosarvon saavuttamiseksi. Julkaisu voidaan suorittaa myös suppeammalle "Sisäpiirille" tai esimerkiksi vain messuvieraille. Sinä päätät.
Säilytämme tuotantomateriaalit vuosia ja voit ottaa materiaalit käyttöön myöhemminkin tai hyödyntää niitä myös muissa tuotannoissa.

Sulje

Videotuotantoomme kuuluvat:

  • Yritys- ja tapahtumavideot
  • Tuote- ja mainosvideot
  • Videoeditointipalvelut
Komatsu-kaivukone ja -maansiirtoauto työssään
Volkswagen Amarok Tamlans Negea
Komatsu Forest Oy FinnMetko 2014-messuilla
kuvitus_kuvaus