Luovasti ja tuottavasti

TMP Advertising Oy on markkinointiviestinnän kokonaispalvelua tarjoava, luova ja tehokas mainostoimisto. Asiakaskuntamme on keskittynyt Pirkanmaalle, erityisesti Tampereen talousalueelle, jossa olemme toimineet vuodesta 1989.

Markkinointi- ja palveluprosessien syvällinen ymmärtäminen sekä tekninen taustamme säästää aikaa ja helpottaa pitkäjänteisen yhteistyön tekemistä. Syvennymme aidosti asiakkaamme tarpeisiin ja tarjoamme kasvua luovat ratkaisut kokonaisuuksista yksittäisiin toteutuksiin. Löydämme monimutkaisenkin tuotteen tai palvelun kilpailuedut ja viestitämme niistä kullekin kohderyhmälle tehokkaimmin keinoin, yhtä hyvin yritykselle tai kuluttajille suunnattuna. Keskitetty tuotanto tarkoittaa säästöä ja varmaa projektinhallintaa: meiltä saat kaikki markkinointiviestinnän palvelut saman katon alta, All-in-one –periaatteella.

Paras osoitus osaamisesta ja laadusta ovat kestävät asiakassuhteet, joista pisin on jatkunut jo yli neljännesvuosisadan. TMP on mainostoimisto, joka puhuu kanssasi samaa kieltä. Tervetuloa!