Mainonta

Mainonta on tärkein kanava tuotteiden tai palveluiden ennakkolanseerauksessa, koska sillä rakennetaan kentälle valmiiksi odotusarvo tuotteen laadusta ja haluttavuudesta markkinoille tuloa varten. Varsinainen lanseeraus on jatkossa helpompaa, koska alla oleva odotusarvo täyttyy ja tuote on valmiiksi haluttu.

Mainonta on ehkä vaikein laji printtimedian alueella, koska siinä joudutaan tiivistämään kaikki tarvittava informaatio kuvineen, teksteineen ja yhteystietoineen pieneen tilaan. Lukijan tulee pikaisella katsomisella saada mainoksesta kaikki tarvittava tieto. Samat säännöt pätevät, ja ehkä vielä korostuvatkin, jatkuvasti kehittyvän digitaalisen mainonnan saralla.

Mainonnan avulla voidaan muokata myös mielipiteitä, kun halutaan jokin aivan uusi tuntematon asia saada markkinoille. Riittävillä mainostoistoilla sekä lehdistöön ja uutismediaan mahdollisesti saatavilla artikkeleilla on täydentävä vaikutus mielipiteiden muokkauksessa.

Suunnittelemme luovaa ja oivaltavaa mainontaa paikkaan kuin paikkaan. Tiedämme, missä ja miten juuri Sinun yrityksesi viesti erottuu edukseen.

Kun haluat ideoita, jotka huomataan, ota yhteyttä meihin jo tänään!

kuvitus_mainonta